Milí zákazníci,
poslední dobou se nám množí dotazy ohledně chuti našich tradičních Cyrilových brambůrků.
Přestože jsou brambůrky vyráběny moderní technologií, zůstává proces výroby závislý na velkém podílu ruční práce a záleží zejména na aktuálně zpracovávané odrůdě brambor. Díky tomuto nemohou být všechny brambůrky naprosto stejné. Při výrobě tradičních brambůrků nedochází k blanšírování, takže si brambora zachovává svoji chuť a v závislosti na zpracovávané odrůdě se mohou jednotlivé várky brambůrků v průběhu roku lišit.
Odrůda brambor je pro vzhled a chuť brambůrek zásadní, a přestože výběru odrůd věnujeme velkou pozornost, přírodu bohužel neovlivníme. Jelikož na přelomu jara a léta už nejsou pozdní brambory příliš kvalitní a na pohled líbivé, je třeba přejít na velmi rané odrůdy. Velmi raná brambora nemá tak výraznou chuť jako brambora pozdní, a proto tyto bramborové lupínky mohou připomínat chipsy.
Věřte, že výroba tradičních brambůrků je na výběr hlavní suroviny opravdu náročná a my děláme vše proto, abychom pro Vás vyrobili ty pravé tradiční brambůrky tak, jak je znáte.
Naší filozofií je, že vyrábíme čerstvé brambůrky podle aktuálních objednávek našich partnerů. Ať už vyrobené brambůrky míří k nám do ČR anebo na Slovensko, jsou vždy čerstvé, vyskladněné do dvou dnů od výroby. Poté co zboží opustí náš sklad, je důležité dbát na skladovací podmínky uvedené na obalu každého výrobku – Skladujte v suchu. Chraňte před přímým slunečním světlem.
Přestože naši obchodní zástupci jsou s odběrateli v pravidelném kontaktu a zboží kontrolují, není bohužel v našich silách stoprocentně dohlédnout na to, že u našich odběratelů jsou trvale ideální skladovací podmínky. Vzhledem k povaze produktu je třeba, obzvláště v horkých letních měsících, dodržovat daný způsob skladování, aby se produkt dostal ke koncovému zákazníkovi v takové kvalitě, jaké má.